29 Ekim 2010

Galatasaray'li olanlar ve oldugunu sananlar.


Bir spor kulubu dusunun 30 milyonu askin bir taraftar kitlesine sahip olan. Renkleri sari-kirmizi, adI tarihe altin harflerle yazilmis bir kulup. Dünya'ya ismini duyurmus, Avrupa'yi sallamis bir futbol takimi dusunun. Almadigi kupa, yenmedigi takim yok. Bir de onun taraftarlarini dusunun. Zamaninda Ali Sami Yen'i cehenneme çevirip rakiplerin asla unutamayacagi inanilmaz bir atmosfer yasattiklarini dusunun, öyle bir taraftar kitlesi dusunun ki takimi için herseyi yapar, gerekirse, sirf o sanli arma için ölume gitmeyi bile göze alir, çunku sereftir onun için sari-kirmizi ile dogan askin ugruna ölmek.

Su gunlerde Galatasaray çok buyuk dusus yasadi. Iyi gununde yaninda olanlar birakip gitti.
Hastaydi Galatasaray, kendilerini "doktor" sananlar "daha fazla yasamaz" dedi, bir'de bu "doktor" 'lara inanip arkalarindan gidenler oldu, "doktor" sonuçta haklidir mantalitesi. "Inanmak" kelimesini'nin anlamini yitiren insanlar birakip gitti Galatasaray'i... Imkansizi basaran takim degil'de sira'dan bir takimdan bahsedioruz sanki. Iyi gun taraftari olmak çok kolay.

Bir de bizim gibiler var kolay'a kaçmayip iyi gundede kotu gundede takimin arkasinda duran. Biz Galatasaray hastalandi diye birakip gitmedik, kendini doktor sananlara degil Galatasaray'a inandik ! Biz sari-kirmizi renkler için ölume gitmeyi goze alanlariz. Biz Galatasaray'iz. Galatasaray benim, ben o'nu birakip gidemem. Galatasaray kalbime islenmis bir ask, yasam tarzim, çocukluk askim.


Ve Galatasaray iyilesiyor, belkide bilerek yapti aramizdaki sahte Galatasaraylilari göstermek için. Galatasaray iyilesince tekrar gelenler olacak, kapimiz sonuna kadar açik herkesleri bekleriz ; çunku biliyoruz ki Herkes Gider Biz Kaliriz Cunku Biz GALATASARAYLIYIZ !




Sen bizdeki tek ask, vazgeçmeyiz senden.
Galatasaray'i yasamaya devam ediyoruz, edecegiz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder