20 Aralık 2010

Ilhan Irem



"Müzigim, çok özel anlamlar içeren ve çok özel insanlarin dinledigi, sanat eseridir."
Ilhan Irem, 25 Mayis 2006.

"Gelecek, dünyevi saçmaliklarindan arinabilmis insanlarin olacak. Ve ben, bütün dinlerin, politikalarin, sinirlarin, bayraklarin ve her türlü ayriligin ötesinde huzurlu bir bütünlesmeye programlanmis kainatlarin isik yayicisiyim."
Ilhan Irem, 29 Aralik 1997.


Sarkilari

Hepsini eklemek mümkün olmadigindan sadece en çok dinlenenleri ekliyorum,
Tamami için resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz ; http://www.ilhaniask.com/Albumler.aspx



Ne dediler?

"onu niteleyecek övgü bulamadığım aşmış insan.ne yazık ki genelde insanlar onun düşüncelerinin,yeteneğinin,şarkılarının,sesinin değerini anlayamaz,komik ve gülünç bulurlar.
istisnasız bütün şarkılarını beğendiğim,bu dünyanın kalıplaşmış insanlarına fazla gelen,değişik sanatçı.bir insanın sesi bu kadar mı güzel olur, bu kadar mı güzel söz yazıp müzik yapabilir dediğim insan.şarkılarının melodileri insanın ruhunu arındırır,sözleri ayrı bir anlamlıdır."
karakedi

gelmiş geçmiş en iyi şarkı yazarlarındandır ilhan irem. kendini müziğe gerçekten adamış bir insan olmasının yanı sıra hakikaten 80lerle özdeşleşmiştir; 80lerde çocuk olmak kültünü yaşayan pek çok insanın parklarda "ali veli maria" nidalarayla gezmesinin yegane sebebidir. klipleri, besteleri, sesi ve tavrıyla kendine özgüdür, birileri gibi olmak için kasmamıştır.
ve çok güzel şarkı sözleri vardır; bazen onun şarkı sözlerinde şiirselliği yakalayabilirsiniz. fazlasıyla zengin ve estetiktir; yani öyle bacaktan oluk oluk çocuk akıtmayla filan kasmaz kendisini..
albertinesimonet

Cok merak etmisimdir. Sn. Irem´in müzik yaptigi dönemde ülkede arabesk müzik, kasvet, dert, keder, ezilmislik ve garibanlik rüzgarlari ortaligi yakip kavururken, bu insan tüm bu olumsuzluklara ragmen bu kadar hos bu kadar modern ve kaliteli seyleri nasil cikarabilmis. Ruh kalitesi böyle birsey galiba.
Kesinlikle farkli bir insan.
oekkesch


Bu kadar degerli bir sanatçiyi dinlemeyen varsa, çok sey kaybediyor.
"ISIK VE SEVGIYLE.."


PS: Eger sevdiginiz ve listede göremediginiz sarkilar varsa haber verin ekleyeyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder