20 Kasım 2010

Harry Kewell


Harry Kewell. Galatasarayimizin Oz Büyücüsü, daddy cool. Bu yazi gitmesin diye ugruna imza kampanyalari, isyanlar, internet siteleri gibi girisimlerde bulundugumuz futbolcu. "Stay with us" kampanyasini adadigimiz güzel insan. Kalsin istiyorduk, gitmesin. Arkamizda dursun her zaman, güvenecek futbolcularimiz azalmasin.. En zor günlerimizde bilelim ki KEWELL var! Varligi bile yeter. Tribünde otursa yeter. En zor günlerimizde ona siginmadik mi hep? Stoper, forvet, her mevkide oynamadi mi bu adam? Kaleye geç desek, geçerdi. Inandigi seyler ugruna müthis seyler yapabilecek bir futbolcu. Simdi zor günler geçiriyor, uzun bir sakatligin ardindan toparlanmakta güçlük çekiyor. Ama toparlanacak, biliyoruz! Peki neden destekler azaldi? Neden destegini çekenler oldu? Neden? Hersey basari mi? Biz takim halinde olmusuz, suç sadece onun mu?
Kewell duysa ona "ruhsuz" diyenleri, ne kadar üzülür.. Bordeaux maçinda attigi müthis gol, Sabri'nin gölünden sonra vazgeçmeyerek onu kovalamasi, gol sevinçleri.. Ve daha neler.
Yapmayin. Arda'ya yaptinizda ne oldu? Ne olur artik yapmayin. Bu kadar vicdansiz olmayin.
Sadece destege ihtiyaci var. Sadece onun bize verdigi destegin 100'de 1'ini vermemiz lazim. Bu kadar basit! Kilit kelime ise SABIR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder